code atas


Vocea României

Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon după o pauză de doi ani. The second season of the Romanian reality talent show Vocea României Junior premiered on June 8 2018 on Pro TV with Andra Inna and Marius Moga as coaches.


Daniel Balan Vocea Romaniei 2015 Auditii Pe Nevazute Ed 2 Sezon 5 La Boheme Daniel Charles

E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani.

. Se fac pregătiri pentru sezonul 10 al îndrăgitului show de televiziune Vocea României care va putea fi vizionată din această toamnă. Mai exact show-ul de la Pro TV nu va mai avea doar patru jurați ci cinci. Echipa este întregită de Tudor Chirilă Irina Rimes și Denis Roabeș.

Cu toții se vor lupta să descopere cea mai bună voce. Echipa de antrenori este întregită de Tudor Chirilă Irina Rimes Smiley și Theo Rose. El spune că a așteptat experiența Vocea României și o vede ca o oportunitate de a transmite și celorlalți tot know-how-ul lui.

Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. Maria a României n29 octombrie 1875 Eastwell Park Ashford Kent Anglia d. Producătorii au pregătit o surpriză uriașă telespectatorilor.

Spre bucuria fanilor Tudor Chirilă Irina Rimes și Smiley se reîntorc pe scaunele mentorilor dar surpriza. Ce spune iubitul. Care va fi surpriza producătorilor.

Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și pentru prima dată doi antrenori Smiley și Theo Rose vor sta pe același scaun. Vocea României te trimite la Neversea. Este vorba despre Tudor Chirilă Irina Rimes și Smiley care.

Denis Roabeș spune că a așteptat experiența Vocea României și o vede ca o oportunitate de a transmite și celorlalți tot know-how-ul lui. Suntem tot mai aproape de a afla și restul antrenorilor de la Vocea României și de aceea îți lansăm o provocare. Vocea României se pregătește de un nou sezon.

Denis Roabeș solistul The Motans este unul dintre antrenorii Vocea României 2022. It was made available for digital download on 28 November 2017 by Global Records as the records third singleThe track was written by Inna and Thomas Troelsen while production was handled by Sebastian Barac Marcel Botezan David Ciente Vlad Lucan and Troelsen. Smiley este unul din cei mai iubiți cântăreți de la noi iar acum revine în noul sezon al proiectului Vocea României.

18 iulie 1938 Castelul Pelișor Sinaia Regatul României a fost principesă de coroană și a doua regină a României în calitate de soție a principelui devenit ulterior regele Ferdinand I al RomânieiA fost mama regelui Carol al II-leaMaria născută Marie Alexandra Victoria de Saxa-Coburg și Gotha. Spune-ne cine crezi că va fi antrenor și poți câștiga o invitație dublă la unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri ale verii. Nirvana is a song recorded by Romanian singer Inna for her fifth studio album of the same name 2017.

Solistul a acceptat această provocare chiar de când emisiunea a început în România iar de 11 ani se bucură de simpatia concurenților care vin special ca el să le fie antrenor. Cui i-a spus prima dată că va fi jurat la Vocea României.


Vocea Romaniei Sezonul 7 Episodul 13 Din 24 Noiembrie 2017 Fashion Special Features Saree


Pin On Muzyka Golos


Echipa Smiley K Magalhaes A țolea A Ciubotaru G Biscoveanu K O Vocea Romaniei 2019 Concert Whitney Houston Kevin


Ana Munteanu It S A Man S World Live 2 Vocea Romaniei 2017 Youtube Its A Mans World Mans World Ana


Pin On Kinga Dorel Intro Eskuvo


Ana Maria Georgescu Je T Aime Lara Fabian Vocea Romaniei 2014 Auditii Pe Nevazute Ed 1 Youtube Talk Show Youtube Music


Stefan Stiuca Nothing Compares 2 U Auditiile Pe Nevazute Vocea Romaniei 2017 Youtube The Voice Music Videos


Lucian Colareza Historia De Un Amor David Bisbal Vocea Romaniei 2014 Auditii Pe Nevazuteep 2 Youtube Historia The Voice


Pin On Citate


Andreea Olariu I Surrender Vocea Romaniei Auditii Pe Nevazute Sezon 2 Editia 3 Youtube The Voice Wrestling


George Aghinea If I Get High Vocea Romaniei 2019 Video Youtube George Video Get High


Andra Vocea Romania Junior Romania Travel History Of Romania Romania Travel Transylvania


Pin On Loredana Groza


Andra Stefan Stan Vivo Per Lei Andrea Bocelli Vocea Romaniei Youtube Singer Talent Show Vivo


Vocea Romaniei 2016 Finala Teodora Buciu Tudor Chirila Zmeul Sound Of Music Youtube Music


Pin On Amuzant


Pin On Earth S Voices


Ana Munteanu I D Rather Go Blind Semifinala Vocea Romaniei 2017 Youtube Ana Blinds Youtube


Echipa Smiley Daniela Răduică Yaser Ramadan Iuliana Preda K O Vocea Romaniei 2019 Youtube Bird Set Free Prince Kiss Ramadan

You have just read the article entitled Vocea României. You can also bookmark this page with the URL : https://demarcusteoconnell.blogspot.com/2022/07/vocea-romaniei.html

0 Response to "Vocea României"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel